Letní novinky do kanceláře i na sebe

Konec léta na Dřevákov přinesl spoustu novinek. Objevte kvalitní stojany na monitory a notebooky, které nejenže vylepší vaši pracovní ergonomii, ale dodají vašemu stolu moderní vzhled. Nebo se nechte zlákat novými dřevěnými pouzdry na karty s RFID ochranou či minimalistickými náramky, které ozdobí každé zápěstí.

Stojany pod monitory a notebooky

Nejen, že vypadají hezky, ale pomohou vám s organizací na stole. Vyberte si z nabídky našich stojanů pod monitory a notebooky a vylepšete si svůj pracovní stůl.

Stojany jsou navrženy tak, aby externí monitor či obrazovka notebooku byla v optimální výšce a zajistila tak pohodlí a ergonomické držení těla při práci. Stojany jsou vyrobené z oceli nejvyšší kvality a dřeva – buď masivního, nebo překližky nejvyšší kvality, která je pokrytá dýhou z pravého dřeva.

Všechny stojany jsou navíc modulární – ke stojanu pod monitor můžete připevnit polici, dřevěný držák na notebook a nebo stojan na notebook.

orech
Novinka
1 549 Kč
34518/ORE
cerny1
Novinka
2 299 Kč
34515/ORE
Dřevěný stojan pod monitor - dlouhý
Novinka Doprava zdarma
34509/ORE
cerny1
Novinka
1 499 Kč
34527/ORE

Pouzdra na karty

Nošení těžké peněženky už je téměř minulostí. Vsaďte na luxusní pouzdro na karty ze dřeva a gravírování či kombinace dřeva a pryskyřice. Pouzdro na karty si také můžete nechat vygravírovat na míru.

Naše pouzdra na karty jsou vyrobená ručně, z pečlivě vybraného dřeva ošetřeného přírodním olejem, černého lehkého hliníku a barevné pryskyřice. Kapacita pouzdra na karty je až 7 karet (platebních, věrnostních...). Karty se po jednoduchém zmáčknutí páčky vysunou ven ve tvaru vějíře.

Pouzdro na karty je navíc opatřeno RFID ochranou, která vaše karty ochrání před nechtěným čtením a úniku citlivých dat.

kk neptun
Novinka
Pouzdro na karty - Neptun
Vyrobíme do 3 dnů
889 Kč
34526
vlny
Novinka
Pouzdro na karty - Vlny
Vyrobíme do 3 dnů
639 Kč
34631
kk violet
Novinka
Pouzdro na karty - Violet
Vyrobíme do 3 dnů
889 Kč
34525
Pouzdro na karty s logem na míru
Novinka Personalizované
799 Kč
Detail
34680

 

Minimalistické náramky

Do našeho sortimentu jsme přidaly i jednoduché a jemné náramky, jako stvořené pro holky a dámy. Vyberte si ze 14 různých motivů, včetně minimalistické náramku s gravírováním na míru

Náramky jsou samozřejmě ručně vyrobené ze dřeva Merbau a kvalitní voskované bavlněné šňůrky v 8 barevných provedeních. Dřevo je ošetřeno bezbarvým přírodním olejem. Velikost náramku je univerzální – padne dětem i dospělým.

Jednoduchý náramek Křížek
Novinka
299 Kč
9316/RUZ
Jednoduchý náramek Srdce
Novinka
Jednoduchý náramek Srdce
Vyrobíme do 3 dnů
299 Kč
9064/RUZ
Jednoduchý náramek Nekonečno
Novinka
299 Kč
9310/RUZ
Jednoduchý náramek Tvoje gravírování
Novinka Personalizované
9307/RUZ

 

Náramky z korálků

Náramek z dřevěných korálků se stane skvělým doplňkem jakéhokoliv outfitu. Korálky jsou ručně vyrobené ze dřeva Cypřiše, což je jehličnatý strom ze střední Ameriky.

Průměr korálků je přibližně 7 mm, obvod náramku si zvolíte podle velikosti svého zápěstí – od 15 do 19 cm. Na náramek používáme pružný pásek, který umožňuje jednoduché nasazení náramku.

Dřevěný náramek z korálků - Hnědý
Novinka
8998/15
Dřevěný náramek z korálků - Old Wood
Novinka
8995/17
Dřevěný náramek z korálků - Béžový
Novinka
8992/15
Dřevěný náramek z korálků - Třešňový
Novinka
8989/15